12 Eylül askeri darbesinin kapısına kilit vurduğu siyasi partilerin yeniden açılmasını sağlayan yasanın TBMM’de kabul edilmesinin 23. Yıldönümünde twitter’dan mesaj yayınlayan CHP’li Umut Oran, “Demokrasinin kıymetini bilelim.7 Haziran’da halkımız çok önemli mesaj verdi: 60, 40’tan büyüktür. Görev ve sorumluluk CHP, MHP ve HDP’nindir. Muhalefet partilerinin hiçbir mazereti kabul edilemez #OyVerinGitsinler #BirlikteYürüyelim #BizlerMeclise denildiyse anlaşın, düğümü çözün. Eflatun ‘Bilirken susmak, bilmezken söylemek kadar çirkindir’ der. Zaman susma zamanı değil. AKP ile koalisyonu tarih affetmez!” dedi.
Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran, twitter hesabından (@UmutOranCHP) bugün yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“12 Eylül darbesinin kilit vurduğu siyasi partilerin yeniden açılmasının, milli iradenin özgürlüğünün 23. Yıldönümündeyiz #BenceÖzgürlük
Demokrasinin kıymetini bilelim.7 Haziran’da halkımız çok önemli mesaj verdi: 60, 40’tan büyüktür. Görev ve sorumluluk CHP, MHP ve HDP’nindir.
Muhalefet partilerinin hiçbir mazereti kabul edilemez #OyVerinGitsinler #BirlikteYürüyelim #BizlerMeclise denildiyse anlaşın, düğümü çözün.
Eflatun ‘Bilirken susmak, bilmezken söylemek kadar çirkindir’ der. Zaman susma zamanı değil. AKP ile koalisyonu tarih affetmez!”

Print Friendly, PDF & Email